Fotoprodukter

När du framkallar dina bilder på nätet så kommer du snart att se att det finns en mängd andra roliga saker du kan göra med dina bilder än bara papperskopior. Tillexempel så kan du beställa fotomuggar med dina bilder på, fotoalmanackor, t-shirts och fototapeter med mera. Exakt vilka fotoprodukter man kan beställa med sina egna bilder som motiv är lite olika från sajt till sajt, men det finns alltid något roligt erbjudande. Att ge bort en fotoprodukt i present brukar vara otroligt uppskattat eftersom att det nästan inte går att få det mer personligt.

Fotoalmanacka

Om du är inne på en sajt där man utöver framkallning kan beställa en fotoalmanacka, då rekommenderar vi starkt att du gör det. Dem är fantastiskt roliga att ha och kommer ofta i flera olika varianter. Du kan ha den på jobbet, i köket eller varför inte i skåpet i skolan/på jobbet, dem gör helt enkelt vardagen lite roligare.

Man kan välja om man vill ha en bild för varje dag, varje vecka eller varje månad, det går även att beställa större varianter med bara en bild för hela året. Du laddar upp de bilder du vill använda i din almanacka och väljer vilken typ av almanacka du vill ha. Sedan är det bara att följa instruktionerna och välja vilka bilder som ska vara var och om du vill ha text etc. Det hela tar inte särskilt lång tid och det är dessutom roligt. Därefter är det bara att beställa och du får en fantastisk present till dig själv, familjen eller en vän. Vill du veta mer om att beställa fotoalmanackor på nätet – klicka här!

Fotomuggar

Att skapa en fotomugg är en enkel sak som sedan kommer att bli uppskattat och älskat flera år framöver. De muggar man kan beställa brukar vara vanliga släta keramikmuggar som man alltså placerar en av sina uppladdade bilder på. På en del sajter kan man även ha med text på muggen för att göra den om möjligt ännu mer personlig och trevlig att dricka ur.

En fotomugg är perfekt för att liva upp en trist morgon eller att slappna av med när man är trött på kvällen. Dessutom så brukar det göra att man får ha sin mugg i fred på kontoret.

T-shirt

Denna fotoprodukt har funnits länge på marknaden men med dagens teknik så blir trycket så mycket bättre och bildkvaliteten behöver inte försämras så mycket. De t-shirtar som man kan få sin bild tryckt på brukar vara vanliga bomullst-shirtar och finnas i de flesta storlekar, med eller utan stretch. Du väljer helt enkelt en bild som du laddar upp, väljer att göra en t-shirt och följer sedan instruktionerna på sajten. Det brukar inte vara så dyrt och det kan bli en fantastisk present till dig själv eller varför inte en stolt mormor eller morfar? Det brukar även gå att designa med text till bilden.

Fototapet

En fototapet är ett enkelt hjälpmedel för att piffa upp ett annars tråkigt rum eller för att sätta tonen för en ny inredning. Det kan ge dig en utsikt över något du älskar eller helt enkelt bara höja mysfaktorn i ett mindre rum. Det man bör tänka på här är att man väljer en bild med bra upplösning så att den inte blir kornig när man förstorar upp den. Det är även bra om man inte har en bild där det viktigaste i bilden är ute i kanterna eftersom att den kan komma att beskäras något. När man sedan får hem fototapeten så kommer den med tydliga anvisningar om hur man sätter upp den, ofta får man även med tapetklister.

Annons