Foto runt omkring Umeå

Hej på er alla fina och härliga läsare! Ni har frågat mycket angående alla mina bröllopsfoton och har frågat lite om hur jag tog alla dessa bilder och jag tänkte därför rekommendera denna fantastiska fotograf Jenny Rehnman och meddela lite om att det var hon som tog alla dessa fantastiska foton som ni då såg från mitt bröllop! Jag var verkligen otroligt nöjd med henne och alla foton hon tog och skulle verkligen vilja rekommendera henne till er som skulle vilja ha själv med en seriös och bra fotograf omkring trakterna runt Umeå.

Jag ska inte göra ett allt för långt inlägg om detta men eftersom att ni skrivit och frågat så mycket så tänkte jag att det är självklart att jag ska dela med mig av denna helt fantastiska fotograf som verkligen vet vad hon sysslar med! Det var inte alls svårt att förmedla vad jag ville ha för resultat av bilderna utan hon förstod min petighet och nervositet för det är ju självklart att man känner så inför sitt allra första bröllop! Hon var jättelätt att samtala och diskutera med och hon förstod precis vad jag ville.

Ska inte skriva så mycket mer men ville bara svara på det ni frågat och undrat över. Hoppas ni har en fantastisk dag. Fråga gärna mer om ni undrar något om detta eller fotografen som fotograferade bröllopet åt oss! Ha det superbra. Tack för alla fina komplimanger som ni gett mig här i bloggen. Det värmer något så otroligt! Blir lika glad varje gång. Stort tack till er för det! Kram!