Fotografera och fånga minnen på din nyfödda!

Hej alla mina kära läsare och följare som läser detta inlägg! Jag skulle vilja rekommendera en fotograf som heter Ann-Sofie Åberg som faktiskt fotograferade mig och min resa när jag blev gravid! Även när jag födde min underbara och älskade dotter Sofia, som ni nog hört mycket om i mina tidigare inlägg ni som läser och följer min blogg och brukar kika in på mina inlägg som jag skriver, så ställde Ann-Sofie Åberg upp och fotograferade henne och oss tillsammans. Nu när jag tittar på alla foton så känner jag inget annat än glädje, lycka och kärlek, och det är jag så otroligt himla tacksam över att Ann-Sofie hjälpt att bidra till. Dessa underbara och fantastiska foton är lika unika varje bild och det gör mig alltid lika varm att se på dem. Har ställt upp alla på vår byrå som vi har i vardagsrummet, så att de ska synas till alla gäster som kan tänkas komma på besök. Har fått mycket komplimanger och kommentarer av folk som tittat på bilderna, som även då frågat vem som har fotograferat dem, samt så har de sagt att de också önskat att de tagit kontakt med Ann-Sofie som fotograf för samma typ av fotografering i deras familj.

Ann-Sofie arbetar i hennes studio som ligger i Hofors, men hon är också tillgänglig för fotografering i andra miljöer och kan även gärna göra hembesök om så önskas, Jag tycker att ni som också är intresserade av att fånga sådana här helt underbara och unika minnen ska ta kontakt med Ann-Sofie, ni kan även kika in på hennes hemsida som då är www.favoritfoto.se – hon är utan tvekan min allra favoritfotograf! Hoppas ni för övrigt har en fantastisk dag, så hörs vi snart igen!